Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Memorial Koen Roggeman – Editie 2019

22 april 2019 @ 09:00 - 22:00[originele grootte] Memorial koen roggeman

 

Op 18 April 2015 overleed KOEN ROGGEMAN op 32-jarig leeftijd… Koen was een echte BCO’er en speler bij de Heren C-ploeg.

Sindsdien organiseren zijn vrienden en ploegmakkers  samen met BCO, jaarlijks een MEMORIAL.  Alle opbrengsten worden integraal naar het KANKERFONDS doorgestuurd om die vreselijke ziekte te kunnen bestrijden.

Dit jaar organiseren we de Memorial op PAASMAANDAG 22 APRIL in de Sporthal van Opwijk. We kiezen dit jaar voor een totaal nieuw concept.

In de voormiddag zijn er enkele jeugdwedstrijden en in de namiddag gaan we een 3-on-3 tornooi organiseren (inschrijven kan vanaf 21 jaar).Iedereen, oud en jong, mannen en vrouwen, spelers, oud-spelers én ouders, zijn uitgenodigd om deel te nemen aan dit 3-on-3 tornooi.

In tegenstelling tot een normaal tornooi, hoef je niet op zoek te gaan naar medespelers. Je schrijft je individueel in bij tim.moerenhout@telenet.be

We proberen o.b.v. de inschrijvingen gelijk opgaande ploegen te vormen, en streven naar een leuke namiddag waarbij het plezier voorrang heeft op de competitie. De planning en uren voor deze dag worden nog meegegeven via email en onze sociale media kanalen.

Toon uw hart en we rekenen op jullie massale steun als speler, supporter of sympathisant! We kijken er – samen met de vrienden van Koen – naar uit om jullie te verwelkomen op Paasmaandag 22 April.

Gegevens

Datum:
22 april 2019
Tijd:
09:00 - 22:00
Evenementencategorie:

Locatie

Sporthal Heiveld
Heiveld 65, Opwijk, Vlaams-Brabant 1745 België
+ Google Maps